Nacionalni dan osoba oboljelih od mišićne distrofije i ostalih neuromuskularnih bolesti

1. svibanj - Nacionalni dan osoba oboljelih od mišićne distrofije i ostalih neuromuskularnih bolesti i ove godine obilježili smo kmpanjom "I vaše srce je mišić".

21. svibanj - Nacionalni dan osoba oboljelih od mišićne distrofije i ostalih neuromuskularnih bolesti i ove godine obilježili smo provedbom kampanje "I vaše srce je mišić". Uz informativni štand koji je bio postavljen na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini prezentirali smo mogućnosti naših članova uz radove sa kreativnih radionica, te informirali građane o radu udruge kroz informativne letke. Cilj kampanje je kontinuirano senzibiliziranje javnosti i lokalne samouprave o potrebama i mogućnostima osoba oboljelih od mišićne distrofije radi stvaranja okruženja jednakih mogućnosti. Smatramo da moramo koristiti sve načine da budemo vidljivi i prepoznatljivi u društvu, kako bi mogli to isto društvo mjenjati na bolje. Zahvaljujemo svima koji su nas posjetili, uzeli pokoji naš rad i na taj naćin donacijski pomogli u našim daljnjim aktivnostima.

 

Iz medija:

https://kzz.hr/novosti/nacionalni-dan-osoba-oboljelih-od-neuromuskularnih-bolesti-2/#

https://sjever.hr/2024/05/21/u-krapini-obiljezen-nacionalni-dan-osoba-oboljelih-od-neuromuskularnih-bolesti-zelimo-zajedno-stvarati-drustvo-jednakih-mogucnosti-i-mijenjati-nasu-buducnost-nabolje/