Istraživanje među punoljetnim građanima i građankama Republike Hrvatske.

Ministarstvo pravosuđa i uprave Republike Hrvatske, u suradnji s agencijom Promocija plus d.o.o. iz Zagreba, provodi istraživanje među punoljetnim građanima i građankama Republike Hrvatske.

Ministarstvo pravosuđa i uprave Republike Hrvatske, u suradnji s agencijom Promocija plus d.o.o. iz Zagreba, provodi istraživanje među punoljetnim građanima i građankama Republike Hrvatske.

Istraživanje se provodi kako bi se utvrdilo u kojoj su mjeri građani upoznati s medijskom kampanjom „Digitalna strana pravosuđa“ koju je provelo Ministarstvo pravosuđa i uprave, a kojom su se promovirale e-usluge, odnosno, usluge Ministarstva pravosuđa i uprave koje su dostupne preko Interneta. Za potrebe istraživanja trebamo provesti anketu s osobama u dobi 18 do 65 godina starosti te ujedno dobiti mišljenje i osoba s invaliditetom.

 

Istraživanje će se provoditi tijekom srpnja i kolovoza 2023. godine.

 

Prikupljene podatke koristit ćemo isključivo u iznad navedene svrhe s ciljem procjene u kojoj je mjeri uvođenje e-Usluga olakšalo građanima/građankama dobivanje potrebnih informacija i dokumentacije od Ministarstva pravosuđa i uprave.

         

Vas bismo molili da nam pomognete oko stupanja u kontakt sa članovima Vaše udruge. Cijenili bismo svaku pomoć da stupimo u kontakt s osobama koje imaju bilo koju vrstu invaliditeta odnosno da nam date direktne kontakte tih osoba, spojite nas s njima ili podijelite na stranicama vaše udruge/društvenim mrežama link za pristup upitniku ili na drugačiji način.

 

Što se istraživanja i privatnosti tiče, odgovori se neće moći povezati s osobnim podacima, a povjerljivost svih podataka je zajamčena. Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno, a sudionici istraživanja ne moraju odgovarati na pitanja na koja ne žele te mogu odustati od odgovora na anketna pitanja kada god to žele.

 

Za popunjavanje anketnog upitnika potrebno je izdvojiti 20-tak minuta. Odgovori će biti u potpunosti povjerljivi i analizirani skupno, na razini čitavog uzorka, te na taj način u potpunosti anonimni što znači da se nikako ne može utvrditi tko je sudjelovao u anketi i što je točno odgovorio. Svi identificirajući podaci kao što je e-mail  adresa privremeno se spremaju odvojeno od podataka iz upitnika, na posebno zaštićeno mjesto te se trajno brišu čim protekne razdoblje obrade podataka.

 

https://ankete.promocija-plus.com/eusluge/